våre syv største trender

7O-TALLSFEBER:
En av vårens største trender er 70-tallet. Den flotte skuespilleren Jodie Foster i kultfilmen Taxi Driver, Studio 54, brente farger, denim, striper og romantisk blomstermønster. 1970-tallet dominerer i motebildet. Igjen. Du velger selv om du vil gå for en avslappet eller mer glamorøs stil
70-tallsfeber - 1 (Scanpix)

HVITT:
Den hvite fargen regjerer i motebildet. I nyanser av porselen, elfenben, krem og kritthvitt, og i materialer som bomull, chiffon, silke og blonder er fargen i hovedfokus.
Hvitt - 2 (Scanpix)

FARGEFEST:
Knallblått, neonrosa, absintgrønt og syrlige nyanser. Vår- og sommerkolleksjonene byr på et regnbuespekter av farger. Gå for et ton-i-ton-antrekk eller bruk de sterke fargene om hverandre.
Fargefest - 3 (Scanpix)

denim:
Olabukser, tunikakjoler og enkle topper. Denim har ikke forlatt catwalken. Bruk jeans fra topp til tå som hos Celine eller med et mer hverdagslig preg som hos Stella McCartney.
Denim - 4 (Scanpix)

DRESSEN:
Den herreinspirerte dressen har fått en feminin vri. Lag en sexy silhuett med vide bukser - velg lyse farger eller farger med knallsterke nyanser. Kombiner dressen med en klassisk skjorte, en silkeskjorte eller en draperte topp til.
Dressen - 5 (Scanpix)

DEN HVITE SKJORTEN:
En herreinspirert skjorte er et must for den nye sesongen. Det klassiske plagget har blitt tolket på utallige måter - både overdimensjonerte, transparente og asymetriske. En hvit skjorte er noe man virkelig burde gjøre plass til i garderoben.
Den hvite skjorten - 6 (Scanpix)

SKIMMER:
Gull, glitter, perler, sateng og metalliske stoffer. Du skal skinne i kapp med solen i sommer med sesongens blendende materialer. Noe som vil gjøre seg spesielt godt på sommerens utallige fester.
Skimmer - 7 (Scanpix)

LINK:http://style.no.msn.com/

HVA SYNTES DERE???

JULIE <3 K

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Motemeninger - VÅR MENING OM MOTE

Motemeninger - VÅR MENING OM MOTE

14, Agdenes

Vi er to jenter som er utrolig glad i å lage klær. Vi syr klær av "gamle" klær, slik at de blir litt "nye" og annderledes. Vi blogger om mote, outfit og slikt. DET ER BARE Å KONTAKTE OSS PÅ : motemeninger@hotmail.no, vist det er noe dere lurer på ;) - Dere kan gjerne kommentere. håper dere liker bloggen vår :D online akkurat nå

Kategorier

Arkiv

hits